warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
4 bilder, 3 videos

1-årshingst e. världsmästaren Glamourdale

150 000 kr

Carvaggio van S är en social och trevlig individ med fina gångarter (extra plus för traven) Han säljes till satsande dressyrryttare.
Fadern Glamourdale vann UVM som 7-åring 2018 och är nu högaktuell sen han blev dubbel världsmästare i Herning med Charlotte Frye. Han har ett par godkända söner och hade en avkomma placerad i årets UVM
Morfadern Deodoro har också vinster i internationell GP
Modern Delight VH (31) fick 49 p på sitt 3-årstest och kommer från Västra Hobys starka stostam. Hon har fått 4 föl varav Banksy van S e. Valverde såldes på elitfölauktion 2020.
Mormodern First Delight VH e. First Wish fick själv diplom och har lämnat flera diplomavkommor.
Mormors mor De la Reinne VH e. De Niro är elitsto och har lämnat Oban VH (godkänd hingst), Springbank VH (vinnare 5 års Breeders, deltagit i UVM och plac svår dressyr), Springbank II VH (godkänd hingst DWB, vinnare av Breeders som 3, 4, 6 och 7-åring, final i UVM som 5 och 7-åring, plac svår dressyr, bla vinst i Intermediere I) samt flera diplomavkommor. Ur samma möderne kommer även First Lady VH som gick till final i UVM för 6-åringar och 4:a i Breeders 2021.
Mer info om oss finns på Stuteri Stommen på Facebook, Insta och här på hästlycka.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Stuteri Stommen

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips