warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka

3årig valack med utstrålning

90 000 kr

Trevlig valack e. Highcruiser ue. Nubertus R född juni 2019.

Highlander LV aká Gurkan är min egna uppfödning och säljes pga förändrad familjesituation.
En en otroligt social och trevlig individ som går med på allt man ber honom om, riden utan problem i skritt och trav på ridbana/ i ridhus. Går fram överallt ute när man är på promenad. Löshoppad med god vilja och teknik. Välbalanserad i galoppen och rör sig fint. Tömkörd utan problem och van vid diverse olika fordon/maskiner. Mätt till ca 161cm, förväntas bli runt 165cm.

Sent tagen pga graviditet och växtperioder och där med inte visad på 3-års test. Kan hanteras av alla. Funkar bra både på box och på lösdrift. Står just nu i blandad flock på lösdrift, med ston och valacker i åldrarna 6mån-30år.

Har pga tidigare hovslagare som gjort ett mindre bra jobb blivit lite knepig vid skoning, så jag har gett honom lugnande vid skoning så den nya hovslagaren kan göra ett optimalt jobb. Han går att sko utan lugnande. Men han rycker gärna åt sig benen efter en stund.

Jag avlade fram honom för att bli min framtida fälttävlanshäst men han skulle passa lika bra i hoppning och dressyr eller en trevlig hobbyhäst.
Aldrig varit skadad och har inga kända “åkommor”. Ny grundvaccination är gjord denna sommar pga miss med en dag på tidigare vaccination. Försäkrad i Agria.

Är extremt mån om vart han hamnar. “Hem viktigare än pris”. Säljes med fördel till tävlingsintresserad men det är inget krav. Kan eventuellt vara intresserad av samarbete med duktig ryttare.
Första kontakt via mejl.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Jonna Eriksson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips