warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
2 bilder

Blivande stjärna, hopp- och/eller fälttävlan

100 000 kr

Highest Treasure ”Tura” är avlad för de högre klasserna i hoppning. Båda föräldrarna hoppar med scoop och fin teknik. Blir skimmel.

Modern deltog 2020 på Eklunda Open med fina 8-8-9. 8 för teknik, 8 på temperament och en 9 för framtidsutsikter. Film finns vid efterfrågan då uppladdningen inte fungerade.

Morfar är Mr Vain GJ som numer kan titulera sig som svårklasshäst.
Mormodern var B-premierad och har lämnat avkommor (e.dressyrhingstar) som presterat upp till Msv men har själv ej varit aktiv i sporten.
Mormors mor hoppade 145-150 innan skada.

Mamman kommer nu matchas mot sporten.

Fadern Chacoolou som är född 2016 bedömdes i Adelheidsdorf för hoppförmåga, viljan att arbeta, karaktär och temperament till hela 9,0. Hans far är Chacoon Blue (155) och morfar är Balou du Rouet (150). Chacoolou tävlades 2021 av Helena Torstensson i Sverige och blev plac i 110. Han är nu åter stationerad i Tyskland.

Film finns här! https://youtu.be/z95y1lwGMec

Tura är avmaskad enligt rekommendation och regelbundet verkad och kommer anslutas i Breeders Trophy vid registrering. Uppvuxen i mindre flock. En trevlig och nyfiken individ.

För dig som satsar och samtidigt vill ha en häst som fungerar i vardagen.

Hör av dig för mer information.

Momsen är avdragsgill

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Cecilia Wärn

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips