warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
5 bilder, 1 videos

Dressyrföl för framtiden!

95 000 kr

Hingstföl med framtiden för sig! Han har tre bra gångarter som belönades med 8-8-8,5 på fölvisning trots att han för dagen knappt visade någon trav. Han visar upp en enormt fin elasticitet och spänst i sina rörelser. “Ett spännande föl för framtiden” enligt exteriördomare Hans Wallemyr.

Hans mamma Dimma (67) är ett selektionssto e. Don Primero som tyvärr skadade sig som 5-åring och då fick bli avelssto. Innan dess tävlade hon lätta klasser med många vinster och procent uppe på 75%. Den äldsta av Dimmas avkommor vann nyss LB-dressyr. Hennes mamma Doriz (e. Zorn) hade dubbeldiplom, och mormor Dolorosa (e. Matador II) fick gångartsdiplom och var Elitpremierad. Mormorsmor Dorrit (e. Ceylon) tävlade själv Grand Prix och var även hon Elitpremierad.

Dillons pappa Freetown är en modern hingst med en stor rörlighet och spänst. Han är e. Fürst Wilhelm (e. Fürst Heinrich). En hingstlinje som är känd för att lämna extremt bra psyke och arbetsvilja. Freetowns möderne kommer från samma linjer som lämnade den legendariska hingsten His Highness (även han känd för sitt fantastiska temperament). Freetown har bidragit med elasticitet, förädling och längre ben.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Örstorp Gård AB

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips