warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder, 1 videos

Dressyrstammat sto

30 000 kr

Lizette e. Certus NL u. Winette ue. Rubiquil säljes av uppfödaren till ett gott hem. Hon reds in som treåring och betäcktes därefter med Franklin. Samma höst grundreds hon av duktig unghästutbildare. Hon har sedan dess ridits sporadiskt, sattes igång våren som 5-åring och visades på unghästtest av Linn Hörnvall. Hon går just nu med sitt andra föl vid sidan. Det har inte varit några problem att få henne dräktig och hon har haft lätta fölningar. I ridningen har hon upplevts som samarbetsvillig med normal bjudning. Hon är för det mesta mycket snäll och lätthanterlig, lätt att lasta, sko, spola, avmaska m.m. Har till och från varit vaktig i boxen och runt mat.
Hon är något tät mellan tre kotor i sin rygg och behandlades för lindriga pålagringar i sina bakknän och SI-leder i början av 2020, jobbades i samma vända uppbyggande och visade stor förbättring och betäcktes i maj 2020. Intresserade får tillgång till alla journaler. Hon är försäkrad sedan födseln med dolda fel och utan reservationer.
Hon kan flytta när fölungen är avvand vid årsskiftet.
Säljes till dig som har tid och tålamod att bygga upp och ge henne en ärlig chans.
Film riden som 3-åring i länken nedan

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara
Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips