warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
4 bilder

Fantastiskt fin ponny av nättare modell

75 000 kr

Julin är ett svenskfött arbetsvilligt sto med egen framåtbjudning. Hon är lyhörd för hjälperna och positiv på ridbanan. Julin har god kapacitet för hoppning och hoppar med fin teknik. Hon är kvick och vändbar och är gärna med på snäva omhoppningssvängar. Enkel och rolig att ha och göra med även i markarbetet samt vid tömkörning.

Hon står snällt i transporten och är okomplicerad att ha med på nya platser, såsom träningar, ridläger och olika tävlingsplatser. På uteritter vill hon ha sällskap - men en två-bening går precis lika bra som en hästkompis.

Vi har haft väldigt roligt tillsammans med Julin under de 2 år hon varit i vår ägo. Denna älskade lilla ponny lotsade ekipaget till seger redan i dotterns allra första hopptävling. Vi säljer endast för att det är dags för en större ponny.

Hos oss har Julin genomgått årliga veterinärkontroller och tandläkarbesök samt regelbundna hovslagarbesök var sjunde vecka.
Utprovad utrustning medföljer!
Vuxen tar kontakt. video klipp skickas på begäran
0707 260315 / Paméla

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Paméla Smith

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips