warning snapchat youtube instagram facebook tune
4 bilder, 2 videos

FEI dressyr D-ponny

210 000 kr

Clock Amok är en dansk sportponny e. FS Calimero. Både moder och fader har en fin linje av tyska dressyrhingstar som FS Champion de Lux och FS Don´t Worry. Hon är en liten racerräka på 146 cm, född 2012.
Amok är utbildad och tävlad av lilla mamma i dressyr men rids i skog och hoppar banor med dottern. Hon kan alla ponnyrörelser. Är kontinuerligt tränad för B-tränare. Senaste P&Ride- MSV C:1 på 65,6%.
Amok älskar människor, kan gå ensam men gillar även sällskap i hagen. Rids oftast ut ensam men det funkar även i grupp. Hon hoppar gärna lite lägre banor då självförtroendet sviker då det blir högre. Hon är en pigg och vaken ponny som är miljöstabil men kan bli spänd men hon gör inget mer än spänner sig. Bockar eller stegrar sig aldrig. En fantastiskt rolig häst att rida med stor potential för framtiden.
Amok är snäll i all hantering, så som att sko, tvätta, klippa men kan behöva lite övertalning för att åka hem från tävlingarna. Mash funkar 100% som övertalning.
Amok är i full tävlingskondition dock lite gräsrund om magen just idag. 
Amok har ingen skadehistorik, försäkrad i Agria. Säljes på grund av dotterns behov av övergång till storhäst och jag får bara hänga med.
Lånas ej ut.
Fler filmer finns.
Hör av er om ni vill veta mer. /Jenny
https://www.youtube.com/watch?v=cMDRLq8upCE

  • Spara

Säljes av Jenny Malmberg

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips