warning
5 bilder, 1 video

*FILM* Valack med scoop!

115 000 kr

Jag har nu beslutat mig för att sälja min guldklimp. Kommer vara otroligt noga med vart han hamnar!

Valack f.06. 160 cm i mkh.
e: Upgrade - ee: Heartbreaker
Ue: Concept

Pigg, känslig och energisk. Arbetsvillig och går av egen motor. Han gör alltid sitt bästa. Alltid öronen framåt. Helt klart en häst som man aldrig har tråkigt med.
Blizzard behöver en lugn och orädd ryttare.

Han kan ridas ut både ensam och i grupp. Bryr sig varken om lastbilar, bussar, traktorer, tåg eller några andra fordon. Han hade nog inte brytt sig om stena line kom heller. Däremot kan skuggor och fläckar i backen såklart vara lite läskigt.

Startad upp till 120. Kräver sin ryttare i hoppningen! Snabb och kvick i benen. Hoppar med fin teknik. Ej speciellt tittig på hinder!
Han hade otroligt dåligt självförtroende när jag köpte honom, men som jag hunnit bygga upp under mina 3,5 år. Därav tävlats och tränats på lägre höjder. Det är först nu vi går upp på 120.
Jag ser gärna att han kommer till någon som ger han den tid han kräver och kan ta honom vidare!
https://youtu.be/1L2u-wPBdG4 (Holland)

De senaste tävlingarna vi varit iväg på har han varit otroligt avslappnad och fin på hinder. Fint hindersug! Även blivit några placeringar upp till 1,10m, nu under våren och sommaren.

Lätt i all hantering. Duscha, sko, klippa, lasta, och köra etc. kan rida ut både själv och i grupp utan några konstigheter.
Jag åker oftast iväg själv, och Blizzard är alltid lugn och står snällt som en hund bredvid. Han behöver mycket utevistelse och ett mindre, lugnt stall för att trivas.


Hemmet är viktigare än priset!!!
Ryttaren på samtliga bilder och filmer är 168cm.  Lånas ej ut.

Videos finns på instagram under hashtag #blizzardkwpn
eller på min youtube-kanal. Länkar under.
https://www.youtube.com/channel/UCTXmnzeG_xroMXRGoyBhs2A

Hör av dig för mer information!
0768533996
Nicoleemy5nordin@gmail.com

  • Spara

Säljes av Nicole Nordin

Hästförsäkring med Dina Försäkringar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips