warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
5 bilder

Finalist fölchampionatet. LövstaStar föl. Heartbeat - For Feeling - Irco Mena

118 000 kr

Toppstammat hoppföl med underbart temperament. Pigg, frisk och glad. Korrekt benställning. Visar en mycket fin och välbalanserad galopp och en spänst utöver det vanliga.

Hingst född 5 maj 2022, kastanjebrun med bläs och fyra vita strumpor. Blir ca 169 cm. Mycket social och lätthanterlig. Hanterad varje dag sedan födseln. Van och snäll vid verkning, vaccinering, avmaskning och transportering. Försäkrad inkl dolda fel, chippad, registrerad med grönt pass i SWB och ansluten till Breeders Trophy.

Perfectly Happy är säker på sig själv på ett trevligt och nyfiket sätt. Har en mycket positiv inställning till allt. Växer upp i liten flock i stora, kuperade hagar. Stannar med stoet till avvänjning i början av nästa år.

Visades på fölbedömningen på Lövsta/Stjärnborg och fick fina 80 % (24 p) med höga poäng för galoppen och allmänt intryck. Omdömet löd “Välutvecklad, ädel med taktmässig skritt, taktmässig och lätt trav. Vägvinnande, välbalanserad och spänstig galopp. Allmänt intryck: ädel, lätt och god galopp“.

Kvalade därmed till rikschampionatet för föl på Strömsholm och placerade sig på 4:e plats i finalen. Omdömet från holländske domaren Frenk Jespers löd “Normalt utvecklad. Galoppen är lätt, villig. Hinder reaktionssnabb och funktionell.“

Perfectly Happy har topphärstamning och båda föräldrarna har egna prestationer i hoppning på hög nivå.

Fader är Heartbeat 1334, en avelsmatador med otroligt bra förärvning både av hoppteknik och ridbarhet. Han lämnar internationella GP-hästar och avkommorna är framgångsrika i unghästchampionaten och unghäst-VM. Heartbeat har också egna topplaceringar i internationell Grand Prix. Thelma Hästak (tävlad av bl a Peder Fredricson och Stephanie Holmén) och godkända hopptalangen Viking Hästak är båda efter Heartbeat för att nämna några av Heartbeats avkommor. Perfectly Happy LBG verkar ha ärvt sin pappas härligt positiva temperament och liknar honom även exteriört.

Moder är Mission Impossible HS (SWB), ett selektionssto med prestationsklass ** på egna meriter. Hon har tävlats framgångsrikt i Msv klass hoppning. Har ett underbart temperament, smidig hoppteknik och en elastisk, vägvinnande galopp. Hinderklok och försiktig. Perfectly Happy LBG är hennes första avkomma.

Mormoder är Morgana Killigrew (SWB) (f. 1992 e. Irco Mena) har toppförärvaren Irco Marco i sin härstamning och är Elitsto och selektionssto. Hon har själv tävlat Msv hoppning och lämnat åtta avkommor, varav tre är selektionsston. Tre avkommor till Morgana Killigrew har tävlat i Msv och Svår hoppning. Harmonie (SWB), halvsyster till Mission Impossible, har mängder av placeringar i Svår klass hoppning tillsammans med Sofia Farman Zetterman.

Mormor Wendezi (f. 1982 e. Weltruf) är B-premierad och har 7 avkommor, varav 6 har tävlat i Msv och Svår klass hoppning.

Pris: 118 000 kr ink moms (95 000 ex moms). Samarbete med meriterad ryttare/utbildare kan diskuteras.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Helena Bonnevie

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips