warning snapchat youtube instagram facebook tune
Premium
1 bilder, 1 videos

Flott dressyrhäst säljes

350 000 kr

Rolig dressyrhäst, endast till rätt hem.
Mordillo är en dressyrhäst av nättare modell. Stammen talar för hoppning men han blev mer utbildad inom dressyr och har startat MSVA med placering. Han är stabil i MSVB men med en kunnig och ambitiös ryttare finns det otroligt mycket mer att hämta hos honom i högre klasser.

Han har en fantastisk trav med stort register, han trampar lite och går passage. Galoppen är hans sämsta gångart, men den väger upp med att vara otroligt aktiv och ridbar. Han byter lydigt och enkelt ner till i varje. Han är en ambitiös häst som kräver en duktig ryttare som är tydlig och konsekvent, utan att bli för korrigerande.

Mordillo är rolig att rida varje dag, han har lite nerv men man kan alltid vara trygg i hans sällskap. Det är ingen nybörjarhäst. För rätt ryttare finns det mycket kvar att stärka och utveckla. Säljes endast om rätt hem finnes. Har haft samma ägare och ryttare sedan han var 2, jag vet allt om denna häst och full skadehistorik finnes (aldrig varit skadad).

  • Spara

Säljes av Elin Haglöf

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips