warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
1 bilder, 1 videos

Häftig valack

65 000 kr

Född 2014 Ca 162c. Import Spanien.

Rocky är heeelt fantastisk att rida. Alltid öronen framåt och har sån jäkla power. Vill så mkt.  Visa honom vad han ska göra och ge honom en klapp på halsen så kan han det sen. Så rolig! Ger verkligen sin ryttare en underbar ridkänsla.  Pigg men med en tydlig broms. Man rider honom nästan enbart med hjälp utav sin vikt. Därför kräver han en ryttare med mjuk hand och bra balans. Kan nog bli för pigg annars. Han är alltid snäll. Jätte trygg!! Men pigg och framåt.  En häst man aldrig vill sluta rida. Han är så härlig alla dagar i veckan. Försöker alltid sitt bästa. Kan gå riktigt långt med rätt ryttare!

Något över ambitiös också så är viktigt att hans ryttare är lugn och mjuk. Ofarlig men känslig.

Trygg och snäll att rida ut på. Jätte mysig i all sorts hantering. Lagom låg i rang. Står i blandad flock här.  Van vid både lösdrift och att stå på box.  Jätte snäll och lugn att ha med på nya platser.

Detta är en häst som alla i stallet tycker om. Vilken goding💕


Han är hoppad lite smått och det går bra. Men ej mer hoppad en så. Man lär sig honom mer och mer och ju fler knappar man hittar desto mer inser man att han kan. Riden spanskt.

Ingen skadehistorik.

Ej foder eller avbetalning!!

Hör av er för mer info om denna fina killen

  • Spara

Säljes av Johanna Andreasson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips