warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder, 1 videos

Härlig unghäst, fint matchad för sin ålder.

150 000 kr

Jack är en superhärlig 3-åring e. Heartbeat, ue. Spender S som är väl framme för sin ålder. Han är en väldigt okomplicerad häst med allt som du kan tänkas vilja göra med honom.
I ridningen har han kommit långt och är verkligen trevlig att rida på marken där han fortsätter utvecklas och bli starkare hela tiden.
Redan nu känner man vilken fin ridbarhet som kommer fram i honom. Han rids ute i skog och mark utan problem och är generellt en väldigt cool häst som inte stressar upp sig i onödan.
Han är inhoppad och tar sig runt en bana på ett enkelt sätt med en positiv attityd mot hindren. Han rättar sig om han har varit i en bom och försöker göra bättre nästa gång. Helt otittig och har hoppat allt som vi har styrt på, en positiv och härlig inställning som tar honom långt!
Han är en häst utan några problem där det bara är att fortsätta utbilda honom vidare!

Självklart också snäll med allt ifrån att tvätta, klippa och sko till att stå inne själv i stallet eller ha med sig på nya platser. En klok kille 🙂

Ring Regina för mer info och visning 0706452781

Lånas inte ut eller på foder.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara
Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips