warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
2 bilder, 3 videos

Hingstföl med det lilla extra

110 000 kr

Hingstföl född 17 april i år. Mycket trevlig kille som är nyfiken, modig och framåt i sin personlighet. Han har korrekt benställning. En ädel, långbent, högrest kille som kommer bli 170cm +. Väldigt trevliga gångarter med mycket power och elasticitet. Har alla förutsättningar för att bli en framtida stjärna.

Santana är mycket hanterad. Han är van vid att lyfta benen, hovslagare, leds varje dag i grimma och grimskaft, blivit lastad ett par gånger och de har inte varit några problem. Han har fått sina första Vaccinationer och har ett pass på väg.

Pappan Suarez kan ni läsa mer om här: https://helgstranddressage.com/en/stallions/suarez/2292  

Santana kommer från ett starkt möderne. Modern Zakeya är efter Blue Horse Zack och morfar är Martini. Hon är ett trestjärnigt prestationssto med gångartsdiplom som i år har blivit uttagen till Lövstafuture star sto.  Även Zakeyas mor Matinique är ett diplomsto. Fler av Zakeyas syskon har också fått gångartsdiplom. Ni kan läsa mer om Zakeyas avkommor och deras resultat på hennes blup (den lila knappen nedanför)
Hem är viktigare än priset, ser gärna att han hamnar hos någon som har erfarenhet/ambition att visa på unghästtest. Hör gärna av er för mer info

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Mina Frank

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips