warning snapchat youtube instagram facebook
2 bilder, 1 video

Hoppglad otittig rosettplockare

92 000 kr

Härligt sto som älskar att träna och tävla. Perfekt övergångshäst från ponny, eller för dig som vill ha en rolig och schysst tränings- och tävlingskamrat. Otittig och kvick som hoppar allt och ger ryttaren självförtroende. Förlåtande häst som kan komma både stort och nära. Går 115 och har kapacitet för mer men jag har inte haft tiden för det.

Snäll i all hantering så som att klippa, bada, sko m.m. Hon kan ibland testa nya ryttare med att inte gå fram i markarbetet, är man tydlig från början är det inga problem.

“Ärtan” är i full tävlingskondition. Tränas regelbundet för hopp- och dressyrtränare och har även tränat terräng vilket hon tyckte var superroligt. Väl grundriden.
Längre tillbaka hade hon oturen att få en gaffelbandsskada på höger bak och strax efter det en spricka i griffelbenet på vänster bak. Allt läkt som det ska och inget som påverkar henne idag, hon har varit i full tävlingskondition i två år efter det. I övrigt en frisk, sund och skadefri häst. Priset på denna pärla till häst är satt utifrån det.

En rolig häst till nån som vill träna och tävla hoppning alternativt fälttävlan, och som vill ha en bästa vän att ha kul med.
Har varit i min ägo i drygt fyra år, säljes pga att jag idag tyvärr inte har den tiden hon förtjänar. Bra hem är viktigt, priset kan diskuteras vid okomplicerad affär.

  • Spara

Säljes av Emelie Lundgren

Hästförsäkring med Dina Försäkringar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips