warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
1 bilder, 1 videos

Hopphäst med meriterad stam

135 000 kr

Heart2-B2 är en valack född 2015 e.Heartbeat ue. Indoctro. Modern Paroussia har själv seger i 140 och startat 145 i Sverige och har under sin tid i Holland bla. lämnat en avkomma som har seger upp till och med CSI3* 150-hoppning samt startad CSI4* 160-hoppning.
Han är stabil och trygg i sig själv och därmed enkel att hantera och rida. Han är lättlärd och vill vara sin ryttare till lags. Startad 110 cm felfritt. Hoppar bana 120-130 på hemmaplan. Finns säkert högre höjder att nå för dig som vill lägga tid på vidare utbildning och träning. Rör sig fint för att vara hoppstammad och är proportionerlig. Han ligger väl med i sin utbildning, byten och skolor tex finns där, men han behöver lite mer tid för att stärka och hitta sin stora kropp än en mindre häst. Det kommer dock vara väl investerad tid i denna häst som är stallets charmigaste och raraste och som blir kompis med alla, både hästar och människor.

Uppfödd, inriden och utbildad av oss själva. Röntgad ua. som fyraåring. Försäkrad i Agria utan reservationer.
Tveka inte att ringa för att få mer info om honom!

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara
Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips