warning snapchat youtube instagram facebook tune
4 bilder, 2 videos

Hopponny med unik elitstam

200 000 kr

Engel är en holländsk ridponny kategori D, sto född 2012 med unik storhäststam, e Eurocommerce Napels – Chartago Z.

Engel är en ponny med storhästhästkänsla med stort scoop med en hög ridbarhet både på marken och hinder. Hon är modig och uppmärksam och vet sin uppgift när hon kommer in på banan, och ger ryttaren en bra känsla. Det är en het men välriden ponny som behöver en ryttare som rider mer med benen än hand och är med hela vägen fram till hindret.

Felfri och placerad upp till 110 cm, kvalad 120 och startad 115. Sparsamt tävlad för att spara på ponnyn. Tränar med enkelhet banor på 120 samt hinder på 130. Referenser från tränare finns. Deltog 2017 i ungponny SM för 5 åringar och slutade på en fjärde plats.

Hon är snäll att sko, klippa, lasta mm. Älskar att få uppmärksamhet och bli ompysslad och tycker om att få busa barbacka i skogen eller simma och leka i vattnet liksom att prestera på tävlingsbanan.

Engel är en ponny med kvalitéer att gå hela vägen och med rätt matchning finns inga begränsningar men samtidigt en ponny att ha otroligt roligt med.
Säljes på grund av övergång till stor häst.

Hon är besiktigad och röntgad UA i Oktober.
Fler filmer finns. Vid intresse maila eller ring. 

Birgitta 073 535 99 10

  • Spara

Säljes av Amanda Wahlström

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips