warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar
2 bilder, 2 videos

Hoppstammad valack född 2021 e:Karmel van de Watering

130 000 kr

CAIPIRINHO

Letar du din framtida stjärna?

Här finns en valack med härlig utstrålning och energi. Hans två äldre syskon är precis sålda så han skulle behöva hitta sitt nya hem han med. Ett hem med unghästvana och som letar efter något extra. Caipiriniho är en tuff kille, lite åt det känsliga hållet. Han visades som föl och då fick han 8 på sin galopp.  Han har en meriterad stamtavla för att ha förutsättningarna för att lyckas inom hoppning eller kanske fälttävlan.

Caipiriniho är en skimmel född 2021 e: Karmel van de Watering - Santa Cruz VDL u: Sambuca VH (31)


Han är löshoppad hemma i paddocken och i ridhus. Han tycker det är kul och har mycket energi.

Just nu är han ca 162-163. Han är avmaskad, vaccinerad och verkad regelbundet. Han är uppvuxen på lösdrift och under sommaren 2023 var han på bete med jämnåriga hästar. Han kastrerades i april -23 och då togs även vargtänderna bort. Just nu förbereds han för inridning sadel, träns, longering och promenader.

Länk till Horse Telex för att lätt kunna se hans meriterade stamtavla. https://www.horsetelex.com/horses/pedigree/2280576/caipirinho

Löshoppning: https://youtu.be/zCGwNgg4EJo

Modern Sambuca VH (31) har själv tävlat 135 hoppning. Mormor Cupea VH är elitpremierad och har lämnat flera avkommor som tävlar internationellt på hög nivå.

Några syskon till Sambuca VH:
• Candy VH tävlar 140-145 internationellt.
• Hot Cup VH tävlar ****-fälttävlan med Aminda Ingulfsson.

Fadern Karmel van de Watering var den högst bedömda hopphingsten vid bruksprovet 2016. Han bedömdes hoppa med god rytm och balans. Dessutom ansågs han ha en snabb reaktionsförmåga, en god spänst, bra framåtbjudning och ryggverkan. Temperamentet framhölls genom omdömena ”samarbetsvillig, orädd, sansad och energisk”. Testryttarna var mycket förtjusta i honom och bedömde honom vara en riktig framtidshäst. Karmel har de senaste åren placeringar i svårklass med Jens Fredricsson. Tyvärr avlivades han i december -23 på grund av kolik.

Välkommen att titta på honom. Han finns i Falkenberg. Pris innan inridning.
Gärna kontakt via telefon, sms.


https://youtu.be/zCGwNgg4EJo

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Stall Skumpe

Vi rekommenderar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips