warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder, 2 videos

Lipizzanervalack 5 år svenskfödd

145 000 kr

Favory Nolan är riden 2 mån och en riktigt ambitiös och positiv häst. Han säljs av uppfödaren, ingen skadehistorik, lätt att lasta och transportera, van att gå i flock även med ston, kan vara själv i stall och hage. Nolan är en trygg individ som gillar att bli ompysslad. Vid ridning står han stilla vid upp- och avsittning, han är lättlärd och gillar att jobba, han har en fin schvung, lätt till samling, galoppfattningarna sitter, förstår och jobbar fint för sätet, lätt i handen och tar yttertygeln bra,  vid ridning ut är positiv och trygg. Han har löshoppat ca 70 cm med god teknik och framåtbjudning.

Nolan är införd i Svensk lipizzanerstambok och har en internationell stam, mamma 167 S C Namira är A-premierad och pappa 31 Favory XI-52 är B-premierad och kommer från Topolcianky i Slovakien. Nolan är visad exteriört i år med 38 poäng och ett gott omdöme. 

Nolan är en riktig pärla, nu grundriden och redo för fortsatt utbildning. En häst som kan gå högre klasser i dressyr om så önskas, Nolan själv önskar sig en god vän och arbetskamrat under många år. Han kommer att ge dig så mycket kärlek om du behandlar honom med en ömsesidig respekt.

Film finns på Youtube ridning: https://youtu.be/YVnHxboSCQI löshoppning https://youtu.be/vJ0DRhGv-rI. Vill du läsa mer om Nolan, välkommen till vår hemsida https://www.lillaskoggard.se/valkommen-till-oss/lillaskog-gard/favory-nolan

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Gunnel Petersson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips