warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
3 bilder, 1 videos

Mysigt allroundsto

69 000 kr

Eftersom jag kommer flytta och plugga på annan ort börjat jag leta lite smått efter en ny ägare till min fina Elsa, jag är noggrann med hemmet.
Elsa är ett Svenskfött New forest sto född 2014 e:Driftbrogårds Shadowfax på ca 144cm i mkh, jag har ridit in henne sen i våras 2021 och hon har tidigare varit avelssto pågrund av stam och fantastiskt psyke. Hon behärskar alla gångarterna under ryttare men galoppen behöver befästas ytterligare. Hon har löshoppat diverse olika hinder som vattenmatta och andra ”skrämselhinder” samt provat hoppa under ryttare vilket hon tycker är kul och har en positiv inställning till. En genomsnäll och trygg ponny, en pärla att rida ut på både ensam och i grupp och är van vid diverse olika fordon och djur, ex lösa hundar, katter, traktorer osv. En trygg ponny som aldrig skulle bocka, sticka eller dra ryglarna ur händerna från sin ryttare. Hon har ett fantastiskt psyke och en riktig guldponny för den som vill ha en mysig ponny, jag har ridit henne barbacka i grimma och grimskaft och hon går som en klocka. Jag säljer henne som mor/dotterhäst eller till dig som vill ha en genomsnäll ponny med ett fantastisk psyke eller till ridskola som då kan fortsätta hennes utbildning. Hon är oskodd vilket fungerar bra. Helt skadefri och har aldrig haft fång eller liknande.
Priset är 75’ inklusive all utrustning som passande sadel, träns, alla hennes täcken, schabrack, ryktsaker, ja allt man kan tänka sig behövas för att ha häst. Allternativ 69’ utan utrustning.
Ring för mer info på 0725434085

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Daniella Larsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips