warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
6 bilder

Nätt fint litet sto

145 000 kr

Loxan är en glad och positiv liten tjej som alltid gör sitt bästa. Och som sällan gör det komplicerat.
Hon kom till Sverige redan som föl och har mestadel av sitt liv bott hos samma ryttare.
Har gått tre års testet med poängen
Typ:8
Huvud hals bål:8
Extremiteter:8
Skritt:8
Trav:8
Galopp:8
Teknik hoppning:7
Temperament hoppning:7
Och blev också bedömd till selektionssto
Har också en tysk fin stam i flera led.

Loxan är en glad och pålitlig häst som går fram överallt. Skulle säga att vem som helst kan sitta på henne, men i ridningen för att få igenom henne så  kräver hon en rutinerad ryttare med stabilitet i säte och bål. Har gått upp till MSV C, men de senaste åren mest gått upp till LA/LB. Har många år kvar på banorna och med rätt ryttare är jag säker på att hon kan klättra i klasserna. Skulle passa ungdom som ska övergå från ponny till storhäst, men också även vuxen ryttare med ambitioner. Eller om man vill satsa på avel. Snäll i all hantering, som att borsta och duscha, till att sko, eller åka iväg och träna. Jag lastar henne själv och åker iväg själv utan problem. Snäll att rida ut på ensam och i grupp, det går lika bra att galoppera bort ifrån stallet som att galoppera hemåt igen. Dressyren är väl hennes huvudgren men hon älskar även att hoppa och får verkligen ryttaren på ryggen att känna sig trygg.
Säljes endast pga jag inte känner att jag har den teknik som krävs för att kunna rida henne rätt där hon jobbar igenom hela kroppen. Jag tycker helt enkelt inte att hon kommer till sin rätt tillsammans med mig och de får min egen självkänsla att svikta. Med rätt match är hon den perfekta hästen på alla plan.

Hör gärna av dig för frågor, videos finns. endast seriösa svar tack! Första kontakt via sms Mvh Linda

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Linda Johansson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips