warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
2 bilder

Oslipad Diamant 0

200 000 kr

Har fantastiskt fin 7-åring u. svårklassmamma, som även har två andra avkommor i svår klass. Ligger något efter tävlingsmässigt på grund av att han växt så mycket i perioder, otur med en hov som gått sönder i samband med en sko som åkte av i gräshage samt i år på grund av Corona, men gjort några starter i 110 med ok resultat och redo för 120 inom kort. Fint språng och mycket kapacitet har han. Behöver lite jobb med att bli snabbare i frambenen, men mycket bra bakbensteknik. Väldigt trevlig att rida på marken samt otroligt snygg att titta på. Supersnäll i all hantering, klippning, lastning, skoning mm. Snäll att rida ut i skogen både själv och i grupp. Fina omdömen från b la Sylve Söderstrand och svårklassryttare som utbildat honom.
Filmer skickas till seriöst intresserad. Säljes endast för att han är för bra för mig med ett för stort hopp för att jag ska kunna ta tillvara på hans kapacitet. Uno är vet.checkad u.a för 3veckor sedan.

  • Spara

Säljes av Dinusha Söder

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips