warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
Premium
7 bilder, 1 videos

Perfekt junior/young rider häst!

500 000 kr

Domino är den perfekta tävlingshästen för en satsande junior/young rider eller en tävlingssugen vuxen ryttare som vill ha en kompis upp i klasserna i många år framöver!

Han kom till oss strax innan årsskiftet och har redan hunnit med att prestera mycket fina resultat på tävlingsbanan och blir starkare och för var dag som går i träningen hemma. Det är nu dags för honom att hitta en ny ryttare som kan ta vid och fortsätta träningen mot högre klasser och skörda frukten av det grundarbete vi har lagt ner.
Han visar stor talang för samling och med rätt ryttare har han absolut möjlighet att gå svår dressyr i framtiden!

Domino är så snäll i all hantering, han är superlätt att lasta och älskar att komma iväg till nya platser - det är en häst som verkligen blommar ut och ger en ännu bättre ridkänsla på bortaplan!
Hos oss tränar vi alla hästar väldigt varierat och han uppskattar verkligen uteritter och markarbete, även om han hoppar hellre än bra.. En stor fördel som vi ser är även att han kan ridas på olika typer av bett och även bettlöst om man vill det.

Han är frisk och sund, röntgen finns och enligt vår veterinär finns det inget att anmärka på.

Domino säljs från företag och del-/avbetalning går att lösa.

För mer info önskas första kontakt via sms 0733967156 eller mail sanna@sannanilssondresyr.se

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara
Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips