warning snapchat youtube instagram facebook tune

Ponny till alla discipliner

Kontakta för pris

Säljer nu våran fina C-ponny e. Dirco Hästak ue. Hedlanda Good Boy pga ryttarens ålder. Hoppar helt fantastiskt men är inte tävlad mycket pga ryttarens dressyrintresse.

”Gucci” har kvalat till ungponny SM i dressyr både som 5- och 6-åring och startade som 6-åring. Gått LA för ungponny på 82% med fina lovord från domare trots hennes hoppstam.
Rör sig väldigt mjukt och fint och har kapacitet för att bli en fin FEI ponny, tyvärr har vi inte satsat pga ryttarens andra hästar. Debuterade LaP1 i årsdebuten på godkända poäng efter att ha haft tävlingsuppehåll i nästan ett år, men har mycket kvar att visa upp.
Har väldigt lätt för samling och har ett fint register.

Gucci har en otroligt bra hoppteknik som hon fått beröm för varje gång som vi varit ute. Endast startad en LD och 80cm på p&j pga ryttaren, men skulle enkelt kunna gå hela vägen till toppen även som hopponny. Väldigt hinderklok och hoppar i dagsläget 1m med lätthet med en väldigt oerfaren och osäker dressyrryttare.

Startade även en P70 i år med sin oerfarne dressyrryttare och gjorde väldigt bra ifrån sig. 31 straff och bäst i dressyren, felfri i hoppningen och två stopp i terrängen. Inte mycket tränad på terränghinder innan vi startade så med mer träning försvinner de stoppen enkelt och hon klättrar nog fort i klasserna tack vare hennes teknik och huvud.

Snäll i hanteringen men kan bli lite nervös ibland. Behöver en stadig ryttare som kan ge henne trygghet när hon blir nervös. Väldigt vänlig men kan va lite stressad då och då, därav är hon ingen förstaponny om det inte finns erfaren vuxen/tränare som kan hjälpa till.
Snäll att klippa, sko, duscha och rida ut på både själv och i grupp. Trafiksäker bortsett från stora lastbilar och traktorer. Snäll att rida på gärden och ängar.
Lugn att ha med sig på nya platser, har förut kunnat stressa upp sig men har lugnat ner sig nu med erfarenheten.
Jättesnäll att lasta i både transport, B-kortare och stor lastbil.

En helt otroligt bra ponny om man vill göra lite allt möjligt då hon har en fantastisk kapacitet till att göra det mesta.

Priset är diskuterbart då vi är väldigt måna om att hon kommer till rätt hem. Säljes endast till ryttare som har bra vuxna/tränare bakom sig. 

Bättre filmer och försäljningsfilm ska fixas, andra filmer finns på Instagram @klara_ambrosiani

Smsa gärna först 0703656164 så ringer jag upp

  • Spara

Säljes av Klara Ambrosiani

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips