warning snapchat youtube instagram facebook tune
7 bilder, 3 videos

"Rider" for a Rider

70 000 kr

GhostRider är en trevlig prick född 2/6 2019
Som föl fick han bedömningen : 7,5-8-7-7,5-8
“Typ- maskulin, välbenad, långt kors. Skritt- avspänd och naturlig, Trav-taktmässig, något oelastisk, Galopp-rytmisk och välbalanserad. Han är social och samarbetsvillig men har integritet och är klok.
GhostRider är e: Conde Nord (såld till USA)  (http://www.haststam.se/horse/view/413697. 2017: Falsterbo Horseshow Folksam Open 4-åriga, placerad i finalen.Vinnare av SWB Breeders 4-åriga Stallion Trophy.Elmia Scandinavian Horseshow 4-åriga championat placerad i finalen. 2018: Vinnare av Göteborg Horseshow SWB Trophy 5-åriga dressyr.)
UE: Undigo (https://youtu.be/IJmED8LG6pA). (Sandro Hit / Ulster)

Räknar med att han blir en stor och reslig, som sin helbror (4:a på Riksföl Strömsholm 2018). Vaccinerad, pass och ansluten till Breeders, regelbundet verkad, avmaskad etc. Försäkrad Agria, dolda fel. Pris inkl moms. Kastrering är bokad till 20/10 så vill man han honom som hingst får man passa på innan.

Brilliant Lightning (KWPN import) ger snälla och lätthanterliga avkommor som är resliga och rör sig bra. Samtliga föl har fått goda bedömningar vid visningar, varav en blev “Bäst in show” och en blev 4 på Riksföl.
De som har åldern inne och blivit inridna har fungerat hur bra som helst. Ägarna har gjort det själva. Referenser finns på hemsidan. www.stallbjorkhagen.se

  • Spara

Säljes av Stall Björkhagen

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips