warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka

Selektionssto med föl vid sidan dräktig med Kjento

Från 150 000 kr

Reslig swb stammad dam med utstrålning som startat i 3 årstest samt 4- och 5-åring Breeders Trophy i dressyr och selektionssto. Mankhöjd idag minst 167 cm. Stolinje (F2).
Fadershingst Zaladin MI och morfar Feliciano borgar för kloka och ridbara avkommor.
Zalinn-Anne sattes i avel som 6 åring 2021 och i år föddes hennes första föl. Ett stoföl efter Freetown som liksom mamma är en flott fux med vita tecken. Fölet kallad Red Riding Hood är av ädel och högställd typ. Visar på fin galopp och en svävande trav som imponerar. Fölet annonseras ut i separat annons.
Vi säljer stoet med leverans efter avvänjning i slutet av november. Hon är
dräktig med Kjento. Okomplicerad att få dräktig. Är till psyket ett bra fölsto och tar väl hand om sitt föl. Snälla att hantera. Är själv friröntgad vid vårt köp. Sattes i avel efter en skada på box när hon fick kolik. Inget som påverkar henne idag. Hon skulle kunna sättas igång som promenadhäst eller tränas igång igen efter nästa föl.
Beräknad fölning 2023-05-07 dräktig med Kjento 2021 och 2022 års överlägsna vinnare av VM för 6 åriga och 7 åriga dressyrhästar. https://www.stockholmsemin.com/Kjento
90 dagars avgift ingår.
Vi trivs med Zalinn och hon kan erbjudas helinackordering som avelssto om köparen så önskar. Pris på uppstallning, fölövervakning och seminkostnader lämnas vid förfrågan.
Vi har en professionell stuterianläggning med dokumenterat bra uppfödningar av hållbara travare. Mångårig uppfödarkompetens, god omvårdnad och foder samt veterinär på gården.
Vid intresse kontakta Ove Conradsson eller Lena Myrenius 0706787979
Nyfiken på stall Conrads läs mera på facebook eller instagram.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Ove Conradsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips