warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder

Snäll tävlingshäst!

140 000 kr

Pågrund av övergång till storhäst är det tyvärr dags att sälja min älskade Fia. Donegreagh Fifi’s Memory som hon heter är ett sto född 2012, importerades från irland år 2018. Har haft ett föl på Irland och var därför väldigt grön när jag köpte henne för 3 år sedan. Hade då aldrig startat en tävling eller liknande, nu utvecklas hon med stormsteg och väldigt fina tävlings resultat, men sparsamt tävlad då utbildning tar tid.

Super snäll i all hantering & ridning men behöver en lugn ryttare då hon ibland kan testa lite när man ställer krav på henne, skulle beskriva henne som ett typiskt sto.
Säljes till någon som vill fortsätta att tävla och utveckla henne. Börjar bli väldigt fin i markarbetet men jag har aldrig startat någon dressyr tävling utan för oss har hoppningen vart det allra roligaste. En häst som gärna rids varje dag med varierad träning. Hon är pigg och glad, blir inte het men kan ibland jaga på sig själv lite i hoppningen så viktigt med en stabil ryttare. Snäll att rida ut både ensam och grupp men vill vara först då hon annars racear med dom före.
Finns otroligt mycket att berätta om denna häst, så bara hör av er för mer info.

All utrustning ingår och kommer endast säljas till hem som känns 110% rätt, har ingen stress att sälja utan kommer leta efter helt rätt ryttare först. Lånas ej ut eller på prov, känns det däremot bra vill jag gärna att man provrider fler gånger i exempelvis skogen med.

Pris stiger i takt med utbildning och tävlingsresultat. Ingen skadehistorik, däremot har hon en skimmelmelanom som kollats hos vet, inget farligt utan bara kosmetiskt ”fel”. Ingen första häst däremot perfekt häst att gå över från C eller B till D ponny, säljes ej till ridskola endast privat person.

Hör gärna av er på sms först så ringer jag upp sedan, 070 867 61 02.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Stella Magnusson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips