warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
2 bilder

Snygg hingstunge efter Bonaparte Z

Kontakta för pris

Den här snygga killen tillhör holsteiner stamm 4779 men han är född och grundregistrerad i SWB. Föddes i Maj 2021 korrekt och högrest.

Mamman är ett Bezirksprämie sto med holsteins absolut bästa blodslinjer och hennes härstamning får alla uppfödarens hjärtan att slå fortare.  (e.Stakkato x Coriander x Ladykiller XX)

Café au Lait´s mormor tävlades framgångsrik i svår klass och har därutöver tävlat internationellt. Mormors mor är helsyster till den i Holstein godkända hingsten Leander.

Leander var ”Siegerhengst” (Körung i Neumünster) 1973 och är en av Ladykillers många godkända söner.

Pappa Bonaparte Z är efter Baloubet-hingsten Balou du Rouet som är oerhört framgångsrik inom aveln med en stor mängd avkommor i den absoluta toppen.

Under 2010 korades Bonaparte som Reserve Champion i Zangersheide och vann det belgiska mästerskapet. Samma år segrade han även i det danska hoppchampionatet. Han blev belönad för sin hoppkapacitet med två gånger 9 av domarna vid hingstprovet i Herning, Danmark och vann 35-dagarstestet i med hela 861,5 poäng.

Han har ett begränsat antal avkommor då fokus legat på sporten men av dom få unga så är merparten framgångsrika i sina årgångsklasser. Det svenska framgångsrika stoet Ulla Bella Hästak har Bonaparte som far.

Det finns ett stort avelsvärde att hämta hos den här unga fölungen.
Hans storasyster efter Casall blev premie föl i Holsteinerförbundet 2020.

Fullt försäkrad i Folksam, kommer vara registrerad, chipmärkt, Breeders ansluten, avmaskad, verkad och välhanterad.

Säljes av SK BREED AB, moms tillkommer.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Sk Breed AB

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips