warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
6 bilder, 1 videos

Snygg, trygg och bombsäker - lämplig även till ridskola

69 000 kr

Aurora, Spanskt sto f. 2016 och 156 cm.
Aurora har sedan dag 1 imponerat på oss alla, hon är en så positiv, social och glad tjej som bara sprider glädje runt sig. Hon säger aldrig nej och lär sig allt nytt otroligt fort.

Aurora har tidigare gått i verksamhet med både nybörjare och mer avancerade ryttare, hon har hos oss påbörjat mer dressyrinriktat arbete och gör nu lite sidflyttande rörelser och jobbar i fin form med mjuk och stadig kontakt med handen. Hon har en bra ridbarhet och härlig arbetsvilja. Hon är bekväm att sitta på och lätt att rida snyggt på. Hon har precis lagom med energi och känns trygg i alla lägen.

Aurora är van att gå på lösdrift tillsammans med andra hästar och har haft en bra uppväxt med mycket utevistelse och alltid med andra hästar.
Hon är helt okomplicerad i all hantering, sko, lasta osv. Aurora är även trygg att rida ut på både själv och med sällskap.

Vi har förberett Aurora för försäljning till Sverige och hon är helt redo att påbörja sin resa till norr, hon har nyligen gjort tandkontroll, avmaskad, grundvaccinerad och skodd.

Pris: 5500 EUR + ev. 21% moms / 6655 EUR inkl. moms (ca 69 000 SEK)

Aurora står på vår gård i södra Spanien och vi hjälper till med alla steg på vägen för att få hem din drömhäst till Sverige.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Therese Dahlstedt

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips