warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
3 bilder, 1 videos

Snyggt fullblod med kapacitet!

59 000 kr

Hemmet är viktigare än priset.

Säljer nu min fina Nemo. Ett snyggt fullblod född 2013 som jag köpte från galoppen för ett år sedan och har utbildat om till hopphäst. En superfin modell på fullblod av den kraftigare och grövre typen, inte så svårfödd! Varför jag inte kan ha kvar honom beror på att han endast åker B kortsbil, ej vanlig transport. Så vi kan inte åka ut och tävla som jag önskade när jag köpte honom då jag inte har tillgång till någon och inte har tiden eller möjligheten att lastträna på transport. Kan säkert gå att lära honom åka transport, har inte testat så mycket och inte tagit hjälp av proffs.

Han har 3 fina gångarter med plus för en fin galopp. Otroligt bra frambensteknik i hoppningen, är hoppad banor på 80cm och enstaka hinder på 100 cm, med kapacitet för högre. Löshoppad 115cm. Har inte hoppat högre banor endast för att min ridbana är för liten när hinderna blir högre, och vi kan inte åka iväg och träna. Har varit ute på en p&j 60 och 70cm och öppen bana 2 gånger då vi har ridavstånd till hemmaklubben, gjorde det jättebra! En pigg och glad kille i ridningen med sug mot hinderna, kan bli stark i hoppningen då han vill så mycket men rider på vanligt tredelat bett. Modig på hinder, hoppat vattenmatta mm. Pigg i skogen, trafiksäker, inga problem att lämna ensam i hage eller stallet och kan ridas ut på utan sällskap. Snäll att sko och klippa. Låg i rang. Röntgad helkropp UA som 3 åring. Skadefri. Ej avbetalning, lånas ej ut! Skulle kunna passa perfekt till verksamhet!

Prisidé 59 000 kr men går att diskutera!

Film vid ridning och hantering:

https://youtu.be/oAT-_JcE_ds

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Matilda Klintefors

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips