warning snapchat youtube instagram facebook tune
2 bilder, 1 videos

Solito, den lilla solen

45 000 kr

Sol, som han kallas, är en PRE av den mindre och lättare modellen men det är inget som påverkar känslan på ryggen. Väl där ger han en större känsla och har kapacitet i traven samt fin, rund galopp. På tal om galopp så älskar den här herren verkligen att galoppera, speciellt ute i naturen. Han har tidigare i sitt liv varit turridningshäst i Spanien och är mest van vid enkel ridning. Av personliga skäl har vi tyvärr inte hunnit träna och rida honom så mycket som vi önskat och han är därför fortfarande väldigt grön. Men Solito älskar mest ändå att vara ute i naturen och lufsa och därför letar vi efter ett hem där det blir en självklarhet.
Han är känslig och har mycket energi men är en riktig gentleman. Snäll att lasta, sko och i all annan hantering.

En helt fantastisk kompis som älskar att “leka” lös i ridhuset, eller vikariera som terapihäst med många barn klängande på dig! Eftersom han är så godhjärtad och samarbetsvillig skulle han kunna bli en fantastisk WE häst.

Om Sol skulle annonsera efter ny ägare hade det stått följande:

Sökes: Människa som älskar hästar, är lyhörd och fin i ridningen men vill ut och busa lite i skogen. Vara en absolut bästis och som förstår att jag behöver lite extra gott i krubban varje dag. Om du ger mig allt ger jag allt tillbaka.

Vänligen kontakta Ewa-Mona för mer information, 0733-999273

  • Spara

Säljes av Andrea Håkansson

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips