warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
2 bilder, 3 videos

Stabilt sto

70 000 kr

En helt vanlig allroundhäst, en sådan som knappt finns idag under 100-tusen. Stabil,modig,snäll och tillgiven. Hon är (enligt utbildningsskalan) efter i utbildning. Har startat några P&J men inte tävlat då tiden inte funnits. Hon rids ensam i skog och mark och går fram överallt. Inga sjukdomar och endast en sårskada vid 4-års ålder som lämnat ett ärr på bakbenet.Regelbundet skodd,maskad,vaccinerad . Åker lastbil utan problem kan ibland krävas några minuters övertalning vid lastning. Inga dumma sto-fasoner, bra skalle och lätt att hantera.  Går i hagen med både ston och valacker och kan stå inne ensam. Som alla hästar kan hon bli spänd om hon kommer i helt nya situationer och men landar snabbt. Är sporadiskt riden sista 3 mån på grund av tidsbrist. Är inte mkt hoppad senaste året men hoppar det man styr på utan frågor. Kommer i hagen när man ropar på henne.
Anser inte att hon är en ren nybörjarhäst då hon behöver mer styrka och mer kondition för att bära sig helt. En rolig häst som man kan göra det mesta med och som kommer att ställa upp när det gäller. Hon har grå papper men kända föräldrar och har lettisk blod.
(Denna tjej är jag beredd att släppa iväg för ett mkt lägre pris till rätt ryttare som köper henne på film och hämtar henne snarast. Detta på grund av att ingen hinner rida henne och hon vill verkligen arbeta.)

Ej foder, ej ridskola/verksamhet, ej “samarbete”, ej avbetalning.

Har inga fler filmer och har inte möjlighet att filma fler.

  • Spara

Säljes av Marie Westyarn

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips