warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
4 bilder, 1 videos

Stoföl e: C-Future 1370- Zorro 1215

65 000 kr

Zerna är född 31/3 2021 e: C-Future 1370 (Casall-Landadel). Modern Zilva (Zorro - Heartbreaker) har lämnat en avkomma tidigare, Herriot Z (exp Belgien) som är godkänd i AES. Mormor Ziena är A-berättigad i SWB och har bla lämnat Zwarowski MSV hopp, Zjechov MSV Hopp och finalist i 6-årsbreeders 2020 samt Harvey Z som såldes på SSHS vårauktion 2021 till Kanada. Fadern C-Future fick på sitt bruksprov 2020 8,5 för teknik och förmåga och 9 för temperament och utvecklingsbarhet. Testryttarna gav honom 9 respektive 9,5 för ridbarhet. Farfar Casall (Caretino-Lavall I) kräver väl egentligen ingen större presentation men han har tillsammans med Rolf-Göran Bengtsson gått svår internationell hoppning inklusive OS, VM & EM.
Zerna är en snäll och lite känslig individ. Korrekt i benen. Leveransklar slutet av oktober. Försäkrad i Agria. Välkomna att höra av er för mer information!

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Cecilia Lundin

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips