warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
4 bilder, 1 videos

Stoföl e. Sibelius/Donkey Boy

Från 93 750 kr

F. 23/5 Silesia är ett maffigt, rörligt sto med mycket gummi. Hon är korrekt i sitt benställ, ser ut att bli mörkfux, och vi tror hon blir ca. 168-170 cm hög. Hon bör passa perfekt till dig som vill ha en flott tävlingskamrat med energi utan att vara för reaktiv eller ängslig.  Snäll, charmig och gillar godis.
Modern är en egen uppfödning, visad med klass 1 på treårstest och exportröntgad U.A. En mycket snäll häst att hantera och rida i alla situationer. Mormor Winette var en häst med fantastisk arbetsmoral som gick lika bra i skogen som på banan. Hon startades t.o.m. MsvB och var något av en rosettplockare t.o.m. MsvC innan en gaffelbandsskada gjorde att hon hamnade i avelsboxen.
Silesias far Sibelius 1315 fick 9-10 av testryttarna under sitt bruksprov och tävlar t.o.m. Internationell GP, och morfar Donkey Boy är en mycket stark gångartsförärvare vars avkommor presterar i championat världen över. Donkey Boy vann i år sin första start i Grand Prix. I tredje led hittar du Rubiquil som även han är meriterad i internationell Grand Prix och har producerat 12 avkommor i GP.
”Sillen” är försäkrad sedan födseln i Sveland Favorit, avmaskad vid 8 veckors ålder och vid leverans är hon registrerad i SWB. Hon kan levereras avvand i Januari 2023 alt.  så kan hon stå kvar här över sommaren -23 enligt överenskommelse.
Prisidé 75 000 plus moms. Kan diskuteras.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Åsa Karlsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips