warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
4 bilder

Stort och rejält sto söker ny bästa vän

15 000 kr

Nu är det dags för Spinny att lägga tävlingsskorna på hyllan och få bli någons bästa vän. Spinny tränar bra men får ej travet att stämma i lopp och ska därför nu få bli ridhäst.

Spinny är mycket riden men inget utbildad, har tävlat en del i monte. Supersnäll att rida i skogen, funkar lika bra ensam som med häst. Hon är orädd och går fram överallt. Hon har väldigt fint temperament, har fin bjudning och är pigg och glad men det finns alltid en tydlig broms. Hon är inget galopperad (men har gjort det en del i lopp så kan kan hon😅). Spinny är stor och rejäl i typen, ca 165cm. Väldigt fint steg och har potential att bli en fin ridhäst, mycket behaglig att rida. Spinny är snäll i all hantering och älskar att stå och mysa.

Spinny är ranglåg, går bra med alla hästar. Hon kommer att beläggas med startförbud inom travet och vi är mycket måna om att hon får ett gott och långvarigt hem. Hon skulle även kunna vara intressant som fölsto då hon har stor kapacitet och fin stam (e:From above).

Ring eller maila gärna vid intresse. Ljunggreen_@hotmail.com, 0702231042

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Rebecka Ljunggren

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips