warning snapchat youtube instagram facebook tune
3 bilder, 1 videos

Supertrevlig 1,5 årigt sto för dressyr/fälttävlan/allround

55 000 kr

VINESSA AW
Sto född 2018 till salu.
e: Van Vivaldi - Fabuleux - Bernstein. Blir ca 162 cm. Hon har ett helt fantastiskt temperament och är supertrevlig i all hantering , helt orädd, mycket nyfiken och social och rör sig med lätta taktmässiga gångarter.

Fadern Van Vivaldi var svensk bruksprovssegrare och har nu vinster och placeringar upp till intermediere I i dressyr. Han tränas med sikte på grand prix.

Modern Finiki (stofamilj F.4) har tävlat i LA dressyr , (utbildad msv.) tränat banhoppning på banor 1,20-1,30m samt tävlad i fälttävlan med många placeringar i H100 klass och var kvalad och startklar CNC1* när en ligamentskada tyvärr satte stopp för tävlingskarriären.

Morfadern Fabuleux fick höga poäng på sitt hingstprov i Hannoveraner förbundet med betyg: skritt 9, trav 9, galopp 10, Ridbarhet 9. Han exporterades senare till USA.
Mormodern Belinda F.4 e: Bernstein exporterades till Florida, USA som 4 åring.
Moderns helsyster Fedora (F.4) tävlar aktivt i dressyr med många vinster och placeringar i LA/Msv.

Vinessa är svenskuppfödd, breeders Trophy ansluten och regelbundet vaccinerad, avmaskad, verkad och välhanterad. Hon har åkt transport några gånger och är mycket lättlastad och åker jättebra.
Hon är A1 försäkrad i Folksam sedan födseln.

Film: https://youtu.be/uJBVzqEVlnM

Syskon, hingst född 2019, e: Zuidenwind finns att se, även han är till salu.

Säljes pga för många hästar, snabb affär prioriteras därav priset 44 000 kr + moms (55 000 kr inkl. moms)

Kontakta Anna-Karin för mer info/visning.
Tel. 0704414198
wendestamridcenter@gmail.com

  • Spara

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips