warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder

Supertrevlig läromästare utan skadehistorik. Besiktigad 16/9 u/a.

Kontakta för pris

Atlanta f.2012 efter Favorit Ask / Adlantus AS.
Hon har varit i min ägo sedan hon var 3 år. Hon har varit min första tävlingshäst, och har som unghäst tagit mig från 80cm som 4-åring till 135** som 7-åring. Hon är i mina ögon den perfekta läromästare, eftersom hon alltid tar dig till mållinjen men du måste göra ditt jobb korrekt som ryttare om hon ska låta bommarna bli. Hon hoppar alltid oavsett hur mycket du missar steget som ryttare, hon är väldigt säker på sig själv och städar så gott hon kan om ryttaren inte gör sitt jobb. Hon är väldigt modig och vill alltid över till andra sidan av hindren.

En häst med lite “blod” som det kallas, ivrig och vill framåt. Kan bli lite stark när hindren blir större (120+), men oftast rider jag henne på hack. Känslig trots att hon är en framåt typ. Väldigt väldigt snäll.

Hon har ett hjärta av guld och gör allt för att göra sin ryttare glad. Hon är lite av den typen som erbjuder allt hon har lärt sig om hon inte förstår vad som efterfrågas av henne. Verkligen en arbetshäst.
Snäll i all hantering och inget “typiskt sto”. Alltid glad och redo för nya uppgifter. Frisk och stark häst utan skadehistorik.
Försäljningsundersökning utfördes 16/9 utan fynd. Fullröntgad som 3-års u/a.

Hon har bra uthållighet och trivs väldigt bra i skogen, bryr sig inte om vatten eller hoppstammar som fallit över vägen - så kan också vara ett bra ämne för fälttävlan!

Atlanta är min hjärtsten och rätt hem och ryttare är mycket viktig.
Skicka ett meddelande och berätta lite om dig själv, planer / mål och din budget, så hör du av mig om det är relevant. Medels prisklass.

Fler foton och filmer kan ses på min Instagram: elven.equestrian

Allmän information:
Alla hästar som säljs av Linn Elven / Elven Equestrian kommer att genomföra en veterinärkontroll före försäljning.

Låg prisklass: Under 250 000
Medels prisklass: 250 000–350 000
Hög prisklass: Över 350 000

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Linn Elven

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips