warning snapchat youtube instagram facebook tune
2 bilder, 1 videos

Tävlingsämne hoppning hög kvalitet

187 500 kr

Timotej af Hagalund

Sto född 2018 165 cm

Cascadello I-Emerald-Calvados-Ladalco-Joost-Abgar xx-Joost

Mor: Nayana van de Winterbeek

Ett av de mest prestationsrika mödernet i Sverige!

Fantastiskt fint sto med fin galopp och härligt psyke.

Moder: Nayana van der Winterbeek, detta är hennes andra avkomma.
Den första avkomman Salvia af Hagalund (e: Frontier Ask såldes på Select Sale SWB för hopphästar 2018 till ett konsortium bestående av bl a Mikael Nolin, Lars Berglund, Christina Olsson, Jan-Ove Olsson mfl där man satsar på att köpa in unghästar och matcha dem mot svår klass.


Mormor (till fölet) Paradox såldes som 4-åring till USA från Belgien,men skadades på transporten i planet så hon kom tillbaka för avel.
Paradox har gett: Varadox 1.40, Dietrich 1.40, Fostara 1.35, Waradox 1.30

Mormors mor J Zostara 3 har lämnat:
  Calvin N 1.45, Diesel 1.55, Roostar 1.55 medRobert Whitaker, Wodka-Lime 1.60, Sostara 1.354:e led Cozotara har gett:Hingst i 1.50 klass, Zion 1.355:e led Zotara har gett: Armani 1.60, Cotarus Z 1.45 med Ben Schröder, Cheltaro 1.30
J Zostara har en systerdotter som gett Daliro van Berkenbroeck i 1.50, samt en bror Noblesse Obliege i 1.60. J Zostara har en avkomma Maxime som gett Valvin N 1.45, Ramazotti 1.40, Top Gun 1.40, Unique Dancer 1.30

Cascadello I (Casall-Clearway- Love You) är en av Tysklands mest lovande hingstar.
Reservsegrare på premiering och såldes för 6 milj kronor.
2012 gjorde han sitt 70 dagars test med 9,08 i hoppning, 9 på galopp, 9 i temperament.
Cascadello har imponerat under hela sin unghästpreiod på tävlingsbanorna högt placerad i bundeschampionat och felfria rundor både som 5 o 6-åring.
Som 8 åring fortsatte han tävla internationellt i svår klass hoppning och har trots att han betäcker mkt väldigt mkt placeringar i 1.45, 1,50 klasser.

Cascadellos fina förärvning har han visat genom ett fantastiskt avelsindex på 151. Han har lämnat en mängd segerföl och föl sålda för höga summor på auktioner. Han har under 2018 över tio godkända hingstar. På SSHS hopphästauktion var den dyraste hästen efter Cascadello II som är hans helbror.

Modern har även lämnat en tredje godkänd hingst Darcodello e:Darco. En helssyster till Cascadello bröderna såldes som föl för 1 milj kr.

Fadern Casall behöver ingen närmre presentation, Rolf Göran Bengtssons bästa häst och partner i EM, VM och OS och en mkt säker förärvare av hoppkapacitet och typ och inte heller Emerald behöver någon närmre presentation. Han har gjort allt i sin hoppkarriär och fortsätter sätta stora avtryck nom aveln genom att prägla sina avkommor med hoppvilja och kvickhet.


Timotej har en spellista på youtube där man kan se filmer på hennes mamma, syskon mm:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLDa8Uby-l8unxo-pKliOUpUAaYKyyGWwF

Pris: 150 000 exkl moms

  • Spara

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips