warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
8 bilder

Tävlingsponny

150 000 kr

Välridet Welsh Cob sto för hoppning/fälttävlan/dressyr
Sessan är en rutinerad och snabb ponny som gått upp till 110 ( MSVB) med vinst. Fina gångarter och hög ridbarhet, så har definitivt även kapacitet i dressyren. Utbildad upp till LA dressyr. Gått flertal LB:1 med över 70%. Stabil på terrängbanan och lämpar sig även till fälttävlan. Nuvarande ryttare har startat P70 med placering. Gått P90 och tagit silver i Lag SM med föregående ryttare. Lätt i all hantering, van att ridas ut, orädd i trafiken. Försäkrad utan reservationer till 200.000 kr. Röntgad ua och klinikbesiktigad av Florian Lackner ua ”Fin”.

Sessan är jättesnäll i all hantering, enkel att klippa, duscha, sko, lasta, åka på tävling och meeting med. Ej tydlig brunst. Svensk född med all historik känd från uppfödare till föregående ryttare. Vi har ägt henne i 5 år och övergår nu till större häst, eftersom nuvarande ryttare nu är så lång att hon stör ponnyn på högre höjder.

Tränas regelbundet för A-tränare sen flera år tillbaka. Utprovad Equipe-sadel finns att köpas till.

En fantastisk ponny som förtjänar ett bra hem med sund hästhållning.
Välkomna att skicka filmer som första kontakt. Föräldrar hör av sig.
Kan säljas till något mindre rutinerad ryttare om det är en familj med hästkunskap, som tar hjälp av tränare på regelbunden basis.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Elisabeth Johansson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips