warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
4 bilder

Tävlingsponny som syns i mängden!

150 000 kr

Det är med stor sorg vi har beslutat oss för att hitta ett nytt hem åt Maya som har varit i våran ägo i snart 8 år.  Hon kom till oss som 3-åring och fick sedan föl som 4-åring.

Maya startade Svrf ungponnychampionat som 5-åring och debuterade efter det LA hoppning med ett nedslag. Startade sedan några LA men har dom senaste åren tävlat LC/LB pga att jag som ryttare känner mig för stor på henne. Hon är en riktig vinnarponny som 2021 placerade sig i 11 av 13 möjliga starter varav 8 av dom var vinster. Hon har även gjort några dressyrstarter tidigare år. 2020 startade hon en P70 där hon nollade både hoppning och terräng.

Maya är en svår ponny som kan bli het och stressa upp sig. Hon kräver därför en lugn och välbalanserad ryttare som inte själv stressar upp sig. Hon vill ha en ryttare med en lugn och stilla hand och sits.
Maya går fram överallt ute i skogen både själv och med sällskap men även där kan hon bli het. Hon bockar inte och stegrar oftast inte men det har hänt några gånger framförallt på prisutdelningar.

För mer info skicka sms.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Ida Lindåker

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips