warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
1 bilder, 1 videos

Trevlig och Toppen FEI ponny

110 000 kr

Det är nu dags för någon annan att ta över tyglarna på vår fina Nero.


Haverstein’s Nero är en valack f. 2005 e. Okänd ue. Kantjes Ronaldo. Han har vinster/placeringar från LC upp till och med nationell FEI dressyr, vann sin första tävling för året i FEI. Gått LA:P1 på 70%, Elitserien 2020 och 2021. Gör alla FEI-rörelser med god säkerhet vilket gör honom till en bra läromästare som fortfarande har mycket kvar att ge. Nero har tre fina gångarter med extra + för sina fina travökningar. Han är en ponny som har mycket tävlingsrutin och som älskar att tävla. För oss har han varit riktig klippa som ställt upp i alla lägen och alltid gjort allt med glädje. Snäll i all hanteringen såsom att klippa, lasta (både transport och lastbil), sko, duscha osv. Ryttaren på bilderna är 172 cm lång.

Säljes med all utrustning såsom dressyrsadel, PS Of Sweden-träns, märkestäcken, ELT-gjord med mera. Nero är en ponny som är väl värd att se. Hör av dig om du är intresserad av att veta mer om honom. Hemmet är mycket viktigt!
https://m.youtube.com/watch?v=iVh7ue2ti_A&t=194s

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Anki Olsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips