warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
2 bilder

Underbart hoppsto!

65 000 kr

Lavanda är ett sto f. 2005 efter e: Loengrins ue: Landgold.

En fantastisk häst med massor av personlighet och hög ridbarhet. Är tävlad 120 som unghäst och har placeringar upp till 110. Hon har på träning hoppat banor på 130 och hoppar med fin teknik och bjudning. Är under de senaste åren ej tävlad på grund av tidsbrist. Lavanda är välriden på marken men ej tävlad dressyr pågrund av ointresse. Lavanda är pigg och arbetsvillig, men har mycket nerver och kräver därför en lugn rutinerad ryttare. Lavanda är snäll vid hantering, såsom lastning, skoning, duschning och skötsel, samt snäll mot andra hästar. Är skadefri.

Jag vill att Lavanda kommer till ett hem med daglig utevistelse och gärna till någon som vill träna/tävla hoppning. Hemmet är otroligt viktigt då hon behöver en trygg rutinerad ryttare som är van vid en känslig häst. Jag säljer Lavanda på grund av universitetsstudier då tiden inte räcker till för den träning jag vill att hon ska få.

Ring eller skicka sms vid intresse. Jobbar mellan 8-16, så skicka ett sms om jag inte svarar så ringer jag upp.

Hälsningar
Matilda, 0722324396

  • Spara

Säljes av matilda larsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips