warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
1 bilder, 1 videos

Ung multitalang med superkvalitéer!

Kontakta för pris

Cajsa köpte Bravur som treåring utav uppfödaren och gjort all utbildning själv med hjälp utav a-tränare, landslagsryttare och kompetent hjälp i såväl hoppning som dressyr.
Bravur är visad med fina poäng. Tävlad lite smått på hopptävlingar både ute-  och inomhus dock ett år med coviduppehåll. Flertalet träningar på olika ställen m olika hinder. Han har hoppat vattenhinder, trippelbarr och flera olika sorters hindertyper och kombinationer. Cajsa börjar känna sig lång och går snart helt över till häst så gjort valet att släppa denna unga vita diamant.
Ett super tillfälle för någon att ta över utbildning och fortsatta resa för träning, tävling, Welshchampionat, ev Sverigeponny i framtiden tex.
Cajsa rider även helbrodern Bjärbys Benjamin som blev trea i Sverigeponnyn med storebror i ett fullsatt Scandinavium och de har flera andra helsyskon som också har framstående framgångar t.ex Bjärbys Basilika LA dressyr.
Då Bravur är en ungponny och forfarande ganska känslig, så tar vi oss rätten att välja ev. köpare och provridningar.
Goda förkunskaper- utbildningsskalan.
Seriösa köpare med ref. m goda förkunskaper är välkomna!
Rätt pris till rätt köpare.
För filmer mm kontakta via whatsup 0733703364 Sofie

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Sporthorses Öland

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips