warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
4 bilder, 1 videos

Väldigt ridbar valack till dig som vill fokusera på dressyr

160 000 kr

Fidel är en riktigt trevlig valack f. 2010 e. Lupicor, ue. Garanco.
Han är en otroligt fin häst med goda kvalitéer rakt igenom.
Han är välutbildad och trevlig att arbeta varje dag, en häst som ger ryttaren en väldigt bra känsla. Han kan alla skolor, förvänd galopp och byten. Han är välbyggd och är väldigt proportionerlig i kroppen. En häst som sticker ut i mängden!
Han är tidigare tävlad LA dressyr och 135 hoppning. Han vill komma till någon som vill fortsätta utveckla honom i dressyr då han inte riktigt tycker hopptävling är det roligaste. Träna hoppning hemma och öppen bana går jättebra. Men med hans fina kvalitéer i dressyren så är det här som han verkligen skulle stråla.
Han är trygg och avslappnad att jobba i ridhus och på bana, vid uteritter kan han bli lite nervig och rids därför helst ut med sällskap eller går på promenader.
Filmen är tagen första gången han rids i en dressyrsadel hos oss och ryttaren är en hoppryttare, så det finns mycket mer att plocka fram för en dressyrryttare.
Här är din chans att få en riktigt fin häst med fokus på dressyr.

Han är jättesnäll i all vardaglig hantering. Fungerar bra både själv och tillsammans med andra hästar.

Film: https://youtu.be/6c0jbPmuU2M

Ring Regina för mer info och visning, 0706452781.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara
Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips