warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder

Vår svarta pärla!!

70 000 kr

Pärlan är till salu!

Vackert, vänligt och personligt New Forest-sto med kapacitet!

Elli har varit hos oss i drygt tre år, och vi har älskat varje stund, men nu sinar intresset hos barnen och Elli ska få glädja en annan familj. Elli är den perfekta familjeponnyn: hoppar glatt och med fin teknik och älskar att jobba på dressyrbanan, samtidigt som hon lär osäkra yngre barn att rida lätt och galoppera på stubben. En lagom stor vuxen rider Elli med stor behållning, hon är viktbärande och fungerar fint som mamma/dotterponny, tex.

Rids ut ensam eller i grupp, kan gå ensam eller med sällskap i hage, gått på bete i liten flock sommartid. Inga problem ta in henne ensam i stallet.
Elli är född 2005, fullt frisk och aldrig skadad under tiden hos oss. Snäll att sko, lasta och klippa, tänder kollade ua.
Regelbundet tränad för bra tränare, inte startad mer än enstaka p & j pga ryttarens ointresse. Hoppar glatt ”titthinder”, hoppat upp till 90 på träning, men det finns kapacitet för mer.

Elli är ingen ren nybörjarponny, men bra för den som kommit en liten bit till i sin ridning och vill ha en ärlig ponny att börja med. En kunnig vuxen bör finnas med. Elli är 146 cm men upplevs som större.
Runt 75’ men rätt hem är det allra viktigaste. Inkl all utrustning. Finns strax utanför Lund.

Vuxen är välkommen att kontakta oss, gärna via sms/mail först.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Kajsa Lamm

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips