warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
8 bilder

Zlat Magic ⭐ e Magic Park - A Dur Visad med 81,7 %

85 000 kr

Zlat Magic f. 7/5 - 21 är ett fint spännande framtidslöfte e. Magic Park - Armitage - Ahorn u. Zlatania A prem e. A Dur - Argentinus - Romadour II - Indorado - Corrado - Core de la Bryere - Ramiro Z Visad med 81,7 % bl.a 8,5 för galopp och 8,5 för allm intryck med fina omdömen och lovord b.la kul se ett hoppföl med så jämna o fina gångarter. Ett topp stammat hingstföl korrekt med väldigt trevliga välbalanserade gångarter. Pigg , framåt och nyfiken. Mamma Zlatania hade 9a på typ och 9a på sin galopp som föl., lämnat flera högt bedömda föl b.la förra årets föl e Copycat 80,6 % har lämnat 3 st exporter har avkommor i 135 - 40 cm hopp och flera duktiga yngre avkommor väg upp i klasserna.
Mormor Odorado är även hon A prem med avkommor i både dressyr/hoppning bla avkomma med hoppdiplom och klass 1 för gångarter iår e. Casanova hästak båda stona har barnbarn och barnbarnsbarn i 4e generation från Odorado.f. 96 på väg upp i sporten som går 120-30 hoppning både här hemma och på Irland.

Länk till Magic Park https://www.blup.se/sv-SE/horses/221013-magic-park-swb

Magic Park 1268 är efter Armitage som själv tävlat svår hoppning med Marcus Ehning och lämnat flera avkommor som går intrnationellt.

Modern Magic Feeling e. Ahorn är ett diplomsto och 1999 vann hon riks som bästa hoppsto och var även placerad i gångarter. Hon har lämnat flera fina tävlingshästar bl.a Spirit Magic som var reserv till OS 2012.

Mormodern Ami e. Anart som även hon erhållit diplom och Elit, lämnade 10 st avkommor i svår-medelklass hoppning.

Magic Park 1268 har tre generationer av svårklass hingstar i sin stam och en stark stolinje som producerat många fina tävlingsindivider upp i klasserna.

Vid bruksprovet fick Magic Park 9-9 av testryttarna med omdömet:

* Stor Kapacitet, rytm, balans och framåtbjudning

* God benteknik, spänst med bra samarbetsvilja och förtroende

* Orädd, sansad med energi

* Fin häst med bra mun, ridbar och reglerbar galopp

* Lätt och okomplicerat språng där han landar i balans och letar nästa hinder

* EN KOMPLETT HÄST!

Som tävlingshäst inledde Magic Park med att vara tvåa i Championatet 2012 och året efter gjorde han sina första intrnationella starter med att vara felfri i 5 av 6 starter och han var placerad i Arezzo som sexåring därefter har han tävlat med fina resultat upp till 1.60 hoppning
” Magic Park har alla kvaliteér som man kan önska av en hopphäst, han har super ridbarhet, all kapacitet och mycket försiktig, med ett riktigt bra temperament och självförtroende. Han är den kompletta hästen! ”
- Royne Zetterman & Dennis Lynch

Mer info bilder o film kont Annelie Ivarsson
Pris kan diskuteras med seriöst satsande köpare.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Annelie Ivarsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips