warning snapchat youtube instagram facebook tune

Nya projekt och ett mer systematiskt tänk

Amalia Di Mario

Nya projekt och ett mer systematiskt tänk

Ibland måste man backa bandet och inse att dygnet enbart har 24h och när man väl har insett det så är det dags att hitta ett bättre system så man kan utnyttja tiden på bästa vis!

Det har verkligen varit några väldigt händelserika dagar på senaste vilket har gjort att jag faktiskt inte har kunnat uppdatera så mycket som jag skulle velat. Egentligen skulle jag vilja säga att jag enbart har kunnat uppdatera min instagram, det är ju oftast det som går snabbast.

Jag är en väldigt strävande tjej med höga ambitioner vilket gör att jag ibland har svårt att få tiden att räcka till och det gör också att jag mår dåligt när jag inte hinner med allt jag vill. Därför har jag nu lagt upp ett schema för mig själv och hur jag ska jobba, då främst med mina sociala medier. Jag vet att det krävs betydligt mycket mer arbete med alla sociala medier än vad många tror. Jag kan lova er att det verkligen är ett heltidsjobb. 

Inte nog med att det är mycket planering bakom med olika photoshoots och möten så ska man ofta ha en kontinuerlig uppdatering och som dessutom är annorlunda från det man gjort innan. Det krävs alltid något nytt för att man ska vara ”intressant”. Jag har även på senaste åkt land och rike runt på olika ”events” och när man är i farten är det inte alltid lika lätt att uppdatera på samma vis som tidigare. Det blir också att man ofta sitter med väldigt mycket material som man sedan ska kunna gå igenom och jobba med.. Det tar lång tid och mycket engagemang .

Jag ångrar dock inte en sekund att jag gav mig in på detta..

Jag ångrar inte min Ztable, Instagram , Youtube , FB-sidor eller denna blogg utan jag är så grymt tacksam.  Jag har fått uppleva väldigt mycket just pga mina olika ”plattformar” och det är definitivt värt varende sekund av jobb trots att jag ibland vill slita av mig håret. 

Med mitt nya tänk och min nya planering hoppas jag nu kunna leverera mer kontinuerlig uppdatering.. Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag! Jag ser också fram emot ett kommande projekt vilket kommer innebära ytligare en plattform till... Med mycket prat... (Bara en liten ledtråd).

Jag vill även säga att nästa vecka kommer ni kunna se (förmodligen) lite utav de bilderna vi har jobbat med på senaste photoshoot. Jag är så taggad! 

Hörs snart igen.. 

Ciao, Amalia 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!