warning snapchat youtube instagram facebook tune

Hej igen!

Elleonore Hammargren

Hej igen!

Broddplugg & träning

Hej igen! Två inlägg idag då jag fått feeling haha. Imorse satt jag, min tränare & mamma i lastbilen 09:00. Vi åkte till ett jättestort ridhus och tränade sammanlagt fem stycken. Grey var fin idag men lite av och på med tempot. Mitt fel då jag inte riktigt kom till ridning. Sista rundan kändes väldigt bra då det flöt på bra och hon hoppade magiskt. Sedan körde vi hem för att sedan i racerfart släng ut hästarna och luncha. Vi gjorde oss själva iordning och åkte sedan till morfar. Han hade förberett lunch och fika. Vi var 16st, ett stort och härligt gäng. Många träffar jag inte i vanliga fall, så det var väldigt kul att träffas. (Passar på att slänga in ett hej till Björn som jag vet läser, kul att träffas idag!) Trevligt sällskap, god mat & allmänt bra stämning. Jag bestämde mig för att stanna kvar så nu ska jag sova här. 

Till en helt annan sak, jag har fått prova en riktig bra produkt. MD Broddplugg. På somrarna när vi kämpar med oftast 16 broddhål så funkar det aldrig riktigt bra. Man måste pilla ur smutsen, som tar en evighet. Jag får ont i ryggen och blir mest frustrerad över dom där småstenarna. Sen ska man trycka i bomull som gärna ramlar ut i något hål så att man måste börja om. Ibland slutar det med att världens bästa pappa får göra det, men hur kul tror ni att han tycker att det är?! Med pluggen så slipper jag rensa då jag bara kan trycka i den när hovis varit här. Bomullen åker ju ut om jag skulle göra så. Jag kan vara säker på att den sitter fast, och att den lätt går att ta ut med en söm. Denna produkt kommer spara mycket på rygg och göra stämningen lite bättre haha! Tack MD broddplugg för en fantastisk produkt, en rolig sak att få testa. I samarbete med MD Broddplugg kan jag verkligen rekommendera den.

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!