warning snapchat youtube instagram facebook tune

Trettonspelen

Elleonore Hammargren

Trettonspelen

Resultaten i LB & LA

Godmorgon! Idag är det söndag och jag ska alldeles snart gå ut till hästarna. Igår var vi på trettonspelen med Neon & hoppade LB & LA. I LB upplevde jag banan väldigt teknisk & svår. Det gjorde att jag red lite extra noggrant och vi fick något att bita i. Trots det var känslan när jag väl ridit att det var lätt. I princip så satt det mesta. Men jag tryckte in ett galoppsprång för mycket på 2 linjer. Neon löste det bra ändå, men så typiskt mig. Var felfria till hinder nr 8, där jag fick med mig 8a in i kombinationen. Grymt störigt då det verkligen bara var ett skitpet. Nöjd var jag ändå då det var första tävlingen på året. Dessutom var det ganska mycket publik, utställare, kameror och så visare. Neon hon brydde sig inte det minsta!

Sedan var det en ganska lång paus för oss innan jag hoppade upp och red fram till LA. Hon kändes mycket finare på framridningen, kanske lite tröttare bara. På framhoppningen blev jag lite nervös. Vi kom fel två gånger på en oxer och jag började tveka lite. Innan jag gick in på banan hann jag ändå med två bra språng. Dock blev jag väldigt nervös precis innan jag skulle starta, det var så mycket folk haha! Allt släppte när jag red mot första hindret och jag gick in i världens fokus. Det var bara jag och Nånan. Allting gick verkligen perfekt. Bra avstånd, satte alla distanser! Så kul. Tyvärr vet jag inte vad som hände på nr 7, där rev hon med bakbenen. Sedan på nr 9 tror jag att det blev lite svajigt så ett till bakbensfel. Trots det är jag galet nöjd och så taggad på att träna vidare!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!