warning snapchat youtube instagram facebook tune

Vår resa

Elleonore Hammargren

Vår resa

Greys och min utveckling & helgplaner!

Hej! Jag har varit sjuk i veckan vilket har varit väldigt tråkigt. Började veckan med att tvinga mig själv till skolan då jag hade utvecklingssamtal. Det gick väldigt bra, min lärare kunde göra mina föräldrar nöjda och ge mig feedback haha! Sen gick jag hem, kämpade lite i stallet innan jag gick in och sov. 

Men nu har jag iallafall kunnat hoppträna Grey. Det gick bra, vi har ju en del att slipa på, men nu känns vi som ett team. Hon har börjat lita på mig och jag på henne. När jag köpte henne så var jag väldigt osäker på om hon var rätt häst. De flesta hästarna jag ridit har varit lite Volvo/ range Rover, men Grey är en Ferrari. Så det var väldigt annorlunda och svårt. Där i början kom Astrid in i bilden. Hon övertygade mig om att Grey förtjänade en chans, för att hon skulle vara hästen som skulle ta mig till de högsta klasserna. När jag bestämde mig för att satsa på Grey så stöttade Astrid mig på träningar, men även efter tävlingar där det ofta är ett messenger i telefonen efter rundan med feedback. Vi var i värsta svackan för 2-3 veckor sedan, där Grey stannade för första gången. Vi tränade helt enkelt på och nu går det så jäkla bra igen. Snart gör vi vår LA debut, som vi inte hade kunnat starta utan mamma & pappa, Astrid och min envishet och fantastiska ponny!Imorgon åker jag, Mamma, Lillen och Astrid på tävling. Lillen ska starta sin första start mot klockan (om han kommer till omhoppning.) Sedan släpps jag av hos en kompis där det blir jacuzzi, kvällsmys och skitsnack!! Så mysigt. Sen på söndag har vi lunchgäster för att sedan åka och hämta lite priser på årsmötet för Dalby rf. Vi ska också käka och på årsmötet helt enkelt

Trevlig helg!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!