warning snapchat youtube instagram facebook tune

Globus Sport Team Rider: Philip Svitzer - Hoppning

Hästlycka.se

Globus Sport Team Rider: Philip Svitzer - Hoppning

Senast in i Globus Teamet är 16-årige Philip Svitzer. Killen som nyligen vunnit den åtråvärda titeln Prins Carl Philips Pris på Friends Arena. I en intervju berättar han om sina favoritprodukter från Bocaj & ORDO, två varumärken från Globus Sport.

Du vann precis ponnyklassen på Friends Arena. Stort grattis! Hur var det?
Tack! Det var helt fantastiskt. Att bara få tävla på en så omtalad tävling är såklart en dröm, och dessutom vinst på det! 

Foto: Rebecca Brimark

Vad är viktigt gällande kläder och boots när man tävlar?
För mig handlar mina tävlingskläder väldigt mycket om att det ska sitta bekvämt så man kan lägga 100% fokus på tävlingen och inte att ha obekväma ridbyxor! Kläderna får inte störa eller ta mitt fokus. Det gäller att vara noggrann i val av just tävlingsutrustning generellt och tänka på att detta ska sitta på mig när jag ska göra mina största ögonblick i livet! Välja rätt och behagligt både passform och utsida är viktigt. Bocaj uppfyller samtliga krav.

Du hade riktigt snygga boots när du vann på Friends Arena. Berätta mer om modellen!
De är absolut perfekta stövlar att tävla med, de sitter mjukt och bekvämt, har en klassisk utsida om man tittar på färg och en mer trendig sida rent designmässigt. Sjukt snygga! Ni ser ju själva :)Du har precis fått din nya sadel från ORDO, vad tycker du?
Jag har haft en gammal sadel som följt med mig sedan jag mer eller mindre startade. När jag inledde mitt samarbete med Globus Sport så blev ORDO en självklarhet. Jag fick hjälp av Sonny Elfvin på Sonnys Sadelhjälp att pröva ut en sadel. Jag har valt deras modell Victoria som är helt otroligt skön och mjuk. Kåpan är dessutom i fetläder vilket ger ett mycket behagligt grepp. Den finns i flera färger men jag har valt svart! Det ska bli väldigt kul att inleda min karriär på storhäst med denna sadel.

Mer om Globus Sport här >>

Detta är ett inlägg från Globus Sport i samarbete med Hästlycka

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!